Man får inte vara rädd för sprutor. Nu har jag varit nere och gjort iordning pappa och lagt honom. Det är inte behagligt men inte heller vidrigt, man gör det bara
Det gäller att ha framförhållning till nästa vecka då jobbet kör igång igen. Men det är absolut inga problem att stilla min längtan då det kanske mest handlar om kryddsmakerna
Bild från dagen då vi hade kafetömning på kvarvarande kakor, tårtor och bakelser. En chokladälskares dröm då den är gjord på en mustig chokladbotten, fylld med hallontryffel och toppad med ljus chokladmousse
Svaret är enkelt. Smakerna passar så fint ihop med varandra. 1 Ingredienser ett halv paket bacon cirka ¼ blomkålshuvud 1 klyfta vitlök 3 ägg 1 klick smör 2 msk grädde salt peppar chili, färska örter Instruktioner Strimla bacon fint och stek tillsammans med blomkål som delats i små bitar. Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window) 1 klyfta vitlök 3 ägg 1 klick smör 2 msk grädde salt peppar chili, färska örter Instruktioner Strimla bacon fint och stek tillsammans med blomkål som delats i små bitar
Tänker att det kan vara ett bra mellanmål till en kopp te eller kaffe under sportlovet och ett lite nyttigare alternativ, då kakan nästan inte innehåller något socker
Jag och syrran bestämde oss för att julbaka tillsammans i år, så förra veckan bakade vi anisgrisar, rimbobullar, mandelmusslor, spröda kanelkakor och chokladrutor med blåbär
Ja, dåvar kvällens dippsåser klara. Ikväll ska vi ha goa vänner över på middag och alltid när jag ska bjuda på mat så brukar jag under dagen gå lite och småfixa med maten så att jag inte behöver stå med allt sedan på samma gång
Här ha vi varit hemma hela helgen och donat och hållit på. Tur är ju att man själv inte blir äldre. Vänd på steken efter halva tiden och ös spadet över nån gång nu och då
Jodå, det kan man. Jag får frågan då och då och tänkte att jag skulle tipsa lite om hur vi gör. Så för både min och er skull har jag läst igenom lite vad som kan finnas för att kunna få en lättöverskådlig lista, en liten sammanställning på godis och fika som finns i de vanligaste butikerna
Här vill jag bjuda er på ett ganska smalt recept som inspirerades av min födelsedagstårta som egentligen bara var en "klassisk" morotskaka med len och god citronglasyr och blåbär
Eller ja, den ska ju vara färsk förstås, men det är ingen ursäkt. Får man säga så. Strö fint riven parmesan över och ställ in tillsammans med grönsakerna de sista tio minuterna
Hamburgerbröden var väldigt lätta att göra, och ett bra recept som kan göra tex panriche på också. nu och där fanns även burgarna och tomatsalsan som var till
Fortsätter på salvia-temat då, eftersom jag tycker att det är gott och det finns mycket av det i kryddträdgården så letar jag bra recept med salvia i , här hittade jag ett som var en väldigt bra vardagsrätt
Men just korvstroganoff tillhör en av mina gamla älsklingsrätter från när jag var väldigt liten. Tror att det beror på vegetariantiden och på att man fan aldrig vet vad som är i den
Varför berättar jag allt det här då. Lyssna på Nessun Dorma ur Turandot, La Donna e Mobile ur Rigoletto och Che Gelida Manina ur La Boheme, alla med Pavarotti
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.