Jagoch Johan plockade en hel hög igår medans lilla Oskar sov i vagnen och imorse hjälpte han mig baka en fin kaka av dom som smakade så gott att vi bakade en till kaka och la i frysen ^^
Men har lyckats med att sträcka mig i ryggen (fråga mig inte hur för jag har ingen aaaning haha) så det får väl bli till att köra ben fast att det är trappträning dagen efter
Jag bad om ett specifikt recept, och vips så kom det en drös med recept på mms… såå himla bra. Mmm, bakar man så pass mycket som jag gör ibland så tänker man ständigt på nya recept
I dag insåg jag att om man i likhet med mig, vill smaksätta glassen med coulis, såser och annat, så sker detta lämpligast efter att glassen har fått börja frysa
Börja med att skiva baconet och stek det knaprigt, hacka under tiden löken och persiljan. När baconet är knaprigt lägger du i löken så den får fräsa med tills den är mjuk, blank och fin i baconfettet
) Bilden är gammal, och troligtvis den fulaste matbilden so far på min blogg, och den skarpsynte ser att den tagits innan jag satte igång med plastbantning av köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.