Jag lyckades!
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Krusbärsbullar (med toscatäcke), ca 40 st Vetedeg
  • 150 g smör
  • 5 dl mjölk
  • 50 g jäst
  • 1 dl socker
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk nystött kardemumma
  • 14 dl vetemjöl (spara lite till utbakning)
  • 1 ägg, lätt uppvispat
  • 1 dl pärlsocker
  •  
  • Fyllning
  • 100 g smör, rumstempererat
  • 1 ½ dl socker
  • 2 ½ msk vaniljsocker
  • 200 g riven mandelmassa
  • 6 dl krusbär, snoppade och halverade
  •  
  • Toscatopping
  • 1½ dl hackad mandel
  • 1 dl socker
  • ½ dl honung
  • ½ dl sirap
  • 75 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.