Jaglever fortfarande efter min gamla devis inte en dag utan en god middag. I torsdags drabbades jag av indiskt sug, och svängde ihop en variant påkyckling masala
Servera den krämiga parmesankycklingen tillsammans med risoch broccoli. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans med kycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Då fastnade bitarna i korgen ochjag fick skrapa loss dem. Igår gjorde jag den perfekta frityrsmeten, du vet sådär som det blir på din asiatiska restaurang
Receptet hittade jagpå bloggen Hemma hos Andrea. Det blev kyckling i kokos och jordnötssås med ris. Saftig kycklinginnerfilé blandas i en sås gjord på kokosmjölk smaksatt med jordnötssmör, kokos, sambal oelek och röd currypasta
När jag bodde i Bangkok var det här min frukost nästan varje dag. Lägg ner kycklingen, om inte saften från kycklingen avdunstar höj värmen och stek klart
Med den perfekta kombinationen av bland annat vitlök, chili och ingefära så smakar dessa kycklingklubbor precis som när du går till en indiskt restaurang, och det bästa av allt, de är superenkla att göra
Signe har dans träning i afton oxå så jag väntar där just nu och passar på att skriva receptet åt er på den super goda kycklinggrytan vi laga för ett tag sen
4 4 port ris 4 kycklingfiléer 1 förp minimajs (à 425 g) 150 ml teriyakisås 65 g babyspenat Att ha hemma 1 tsk olja 1 1/2 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.