Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Därför har jag bestämt att det är sommar i Sjöstaden idag. Jag brukar servera en rejäl klyfta isberg med ranch dressing på som tillbehör till en grillad biff
Idag lagar jag min älskade "röd morotssoppa" med fetaosttärningar att toppa med. Pannkakor med sylt och vispgrädde blir det därefter - det är ju torsdag
Givetvis bidrog jag med lite recept till tidningen. Intervjuades av Gunnar på GT ang LCHF-bakning. GT ska ha en liten lchf-bakspecial och ville gärna få lite julrecept
Jag tycker det är viktigt att göra detoch jag är en av dom som varit där och tagit mig ur. Jag vill berätta och dela med mig av tankar och erfarenheter, kanske kan något som jag skriver hjälpa någon annan
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Det här åt jag till lunch idag. Fick frågan av läsare om jag kunde komma med lite mattips som jag använder mig av nu vid min viktmisnkning och självklart ska jag väl kunna fixa det
En klassiker - Gondolen i Stockholm Som minne från den stunden bjuder jagidag på en min version av klassisk Wallenbergare, med ett recept  inspirerat av en annan legendar Werner Vögeli
Macarons eller makron som vi säger på svenska, är svåra att baka tycker jag. Jag har bakat dem flera gånger och mina livs första kan jag skratta ihäl mig åt
Sen ett halvår tillbaks så äter jag inget kaffebröd med mjöl längre. Något som kanske kan tyckas vara besvärligt, när det är fikadags, men jag har vant mig
Jag fick nyligen en förfrågan från Whiteaway att testa en hushållsprodukt från deras sortiment. Vi har länge sneglat på en brödbakmaskin så varför inte ta tillfället i akt att testa en sådan tänkte jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.