Det är alltså inte min  lunch som lagas, utan jag lagar mat i mitt jobb. Jag lagar mycket husmanskost på jobbet, det ska va â€riktig mat†här minsann
Den långa bearbetningen kommer stabilisera degen och göra den mindre kladdig. Det kan hända att just din deg behöver flera deciliter mindre mjöl än vad som står angivet
Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Tyckte sen att det verkade lite snålt så jag fick tips om Katarinas kaka (recept nedan). Svängde ihop detta i morse men blev inte riktigt nöjd tyckte inte att den stelande som den skulle
I detta fallet hade jag köpt hem serranoskinka, vilket inte gör så mycket omdet inte hamnar i någon maträtt eftersom vi aldrig tacka nej till lite plockmat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.