Under vintern äter jag gröt men under vår och sommar är det läskande mjölkfri yoghurt som gäller. Jag har tidigare ätit havregurt men smaken av havre blev för mycket till slut så jag var tvungen att sluta med den produkten
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén frånoch med i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Sa jag att jag var liiite less. Hade gärna stannat längre i stugan, speciellt eftersom vi haft så mycket annat och det blivit så sent om kvällarna så vi knappt varit där känns det som
Jag fick ta med mig en vän ifrån mästerkockarna och had valt Linda …. En klassiker - Gondolen i Stockholm Som minne från den stunden bjuder jag idag på en min version av klassisk Wallenbergare, med ett recept  inspirerat av en annan legendar Werner Vögeli
De här gjorde jag i julas, jättegoda men ha i saft från citronen också tycker jag. Det känns lyxigt att tre av fyra ungar kunde få ledigt från jobb och hänga med, släktingar och vänner med familjer är också i stugbyn, jättekul
Som vi lovade igår kommer det i dag både förslag på varmrätt och efterrätt till nyårsmenyn, båda från Arlas nyårsmenyer som vi fick en förfrågan om att testa
Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Blanda ner havredryck eller mjölk och rör ihop till en deg, sluta när du kan kan forma till en deg
Jag gjorde risotton på en färdig mix från märket Il Fornaio. Kvällens friterade risottobollar med morotstzatziki till kan vara bland det godaste jag har ätit (och mäktigaste)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.