Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jagblir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
För att det ska bli så gott som möjligt använd gärna krossade tomater av god kvalité (dom smakar så mycket mer än dom där billiga som bara smakar vatten och inte tomat) och gärna kalamata oliver (jag köper alltid urkärnade kalamata oliver, så goda)
Blanda väl så att det blir en jämn smet. Grädda i våffeljärn, gärna med breda rutor, dvs ett belgiskt, eftersom dessa blir lite mer tjockare och lättare att steka i
Och nu vet jag inte alls hur jag ska lyckas göra en snygg övergång från det här ämnet till mat såjag bara struntar i det och hoppar direkt på biffen istället
Så skulle jag vilja ha det varje dag, men så kan det ju inte vara alltid ibland måste jag ju jobba. Dessa bjöd jag på när mina underbara pojkar kom hem från skolan idag
Låt sjuda så den blir mer tjock men inte gräddsåstjock. Ingen Nina Simone, ingen Ella Fitzgerald inte ens Edith Piaf utan bara total tystnad såjag hör vad jag tänker och i bland tänker jag ganska smarta saker och i bland tänker jag inget alls
Insikten att så många fler har levt i liknande förhållande som jag är hemsk. Att ha de bästa vännerna, det jobbigaste jobbet , vara olyckligast av alla olyckligt kära , eller älska så starkt så självaste Romeo skulle bli avundsjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.