Häll i degbunken och slå på resten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ta ut bröden ur formarna och låt dem svalna på brödgaller
Ni vet att jagär en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita på sina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Boken ”Sju steg” går ut på att ge läsaren, inte bara goda och nyttiga recept, utan också på att ge verktygen som behövs för att omställningen till ren och läkande kost blir beständig
Tack för att du följt mig på resan och ett ännu större tack till dig som köpt mina kokböcker ochpå det viset bidrar till mitt bloggande, så jag inte behöver ha så mycket reklam härinne
Charlotte ochjag bjöd in våra vänner och kalasade i trädgården. Receptet är hämtat ur boken Gofika, men jag satte min egen lilla prägel påhärligheten genom att tillsätta lakrits i hallontryffeln
Tryck försiktigt ut så tårtan blir jämnhög. Den här tårtan kan man väl säga är en variation på några av mina tidigare festtårtor därjag använt mandel och choklad
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
I sommar får ni följa mig i mitt arbete påträdgårdscafeet i Oskarshamn som jag driver tillsammans med Charlotte - ett härligt sommarliv om ni frågar mig
Höll på med den här tårtan till nyår i flera dagar, men det blev INTE som jag tänkt mig. Det som blev fel var att jag inte hade en tillräckligt hög springform utan fick göra den i två formar och försöka lägga ihop dom , det gick sådär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.