Jag har ingen plättlagg i sta'n, den är på landet, såjag fick klicka smeten i pannan. Pannkakorna kommer jag att göra fler gånger, gärna på landet till en matig frukost eller som mellanmål
-) Såjagär långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Såhär gör jag. Istället fyller jag mina påsar med de naturella nötterna som också finns bland naturgodiset, de som man själv kan fixa till hemma så att de få sig en extra lyxig touch av choklad eller kryddor
Gör såhär. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
Så länge det är hemgjort och gott går det mesta ner. Så gör du. Det härär bra. Är det bra såär det bra. 3-4 cm ingefära. 1 tsk fisksås. 1 citrongräs 3-4 cm ingefära. 1 tsk fisksås
Detta igenkännande av symtom av att vara sur i kroppen, som jag faktiskt har fått bort genom att äta mer basisk föda i vardagen samt utesluta socker, gluten och laktos, visade sig också stämma närjag testade PH-värdet med PH-stickor
Svisch sa det, för varken jag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksom inte bara med en bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.