Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, men orkar inte… Det låter som det var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värsta â€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  Närjagärvan att göra det varje dag och jag dessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
Min träning flöt på som vanligt och i tisdags efter gymbesöket slog jag mig tillro framför datorn och närjag skulle sträcka mig efter tuggumipaketet som låg längre bort på bordet brast något i ryggen
Och lägg i vaniljpulver samt socker efter tycke. Gott blir det om det serveras med bärvid sidan om. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Här kommer lite exempel på vad jag äter och en sak som ni kommer förstå är att jaginte gör så stor skilnad i middag, lunch och frukost utan skulle kunna äta ett stort varmt mål till frulle så målen är rätt snarlika
Jag blev dessutom gravid någon gång i våras och det tillsammans med en fyraåring, ny tjänst på jobbet och en dator som är seg så har allt vad bloggande heter prioriterats bort
Så länge det är hemgjort och gott går det mesta ner. Är det bra så är det bra. Det härär bra. 3-4 cm ingefära. 0,5 salt citron (går att byta mot just salt och citron men det blir inte lika gott. 1 citrongräs 3-4 cm ingefära. 0,5 salt citron (går att byta mot just salt och citron men det blir inte lika gott
När man äter mycket lagad mat som jag gjort i sommar, måste bukspottkörteln producera enzymer för att spjälka maten man äter, eftersom att lagad mat inte innehåller några aktiva enzymer
Svisch sa det, för varken jag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksom inte bara med en bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Jag citerar Karin Ahlborg. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur det som i butikerna stolt kallas grädde inteär annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
I mitt tycke och smak - så som det blir närjag står i köket. Ja, jag snackar om panerad torsk. Inte bara godare än den klassiska paneringen - dessutom näringsrikare
Jag skulle inte dra mig för att kalla rätten för elegant. Bilden gör verkligen inte fisken rättvisa. jag vet, fortfarande dålig planering, det är en sådan vecka helt enkelt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.