Det här är jag så förjävligt peppad på så jag bara måste svära lite extra. Att släppa storstadsfokuset, men fortfarande servera hållbar, smart och jävligt god mat till ALLA runt om i hela Sverige är SKITVIKTIGT om vi ska göra verklighet av ambitionen att göra det lätt att göra rätt och göra maten människor älskar bättre
Jävligt Borlänge – Jävligt Gotts Veganburgare påBastardBurgers. Namnet kommer ifrån en sammanslagning av deras tradition av att döpa sina burgare efter städer, och ja – Jävligt Gott
Inte lätt alla gånger, för många gånger lagar jag maten och kluddrar ned receptet på en lapp eller direkt i ett inlägg för att sedan bara lägga till en bild
Programmet är en stor satsning som jag gör på att ta Jävligt Gott till nästa steg och göra det som jag tror att vi allesammans tänkt på, men kanske väntat på att någon annan skulle ta tag i – ge Sverige det där jävligt schysst veganska matlagningsprogram som vi alla väntat på
Inredningen passade stället som hand i handske, och fotona på väggarna föreställde olika hamburgerställen som ägaren besökt på sin resa genom USA i jakten på den perfekta burgaren
Mer japanskt. Vanliga ingredienser i japansk mat är ris och fisk och som kronan på verket på denna rätt serveras en sojasås som sätter den japanska touchen
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.