2 msk
svensk senap 1 msk dijonsenap 1 msk socker 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk vitvinsvinäger 2 dl olja 1 dl hackad dill ev peppar Så här gör du Blanda samman de båda senapssorterna, socker, salt, peppar och vinäger. Tillsätt oljan droppvis eller i en fin stråle under kraftig omrörning så att såsen blir tjock. Det går utmärkt att använda elvisp. Tillsätt hackad dill och smaka gärna av med nymalen peppar.
Smaka av med salt och peppar. TipsNär potatissalladen har stått kan den ha dragit åt sig av såsen, då är det bara att röra ner lite mer filmjölk eller gräddfil till önskad konsistens
Under sommaren så har jag snickat vidare på det burgardressingrecept som jag haft här på bloggen ett par år och som även finns med i min kokbok JävligtGod BBQ
Det har blivit dags att presentera det tredje avsnittet i mitt egna lilla matprogram JävligtGod BBQ, där ni får följa med mig på mina grilläventyr med målet att sprida Jävligt Gott vegokäk till fler
Dekorera med kapris och rödlök. Då blir den extra smakrik och god. Min svärfar är en mästare på att slänga ihop den här potatissalladen lite efter divisen man tager vad man haver, och själv hade jag inte kommit på tanken att blanda alla dessa ingredienser
Gustav Johansson, jävligtgott. Blanda ner i en bunke med oljan och massera och knåda ordentligt. En munsbit av dessa grönkålschips och smaklökarna har en spännande resa framför sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.