Tillsätt vitlök och lök och stek i 3-4 minuter. Koka upp och låt sjuda på låg värme i 45-50 minuter eller tills kycklingen är kokt hela vägen igenom. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 318 1 msk olivolja. 200 g svamp (ca 10-15 champinjoner), skivade i fjärdedelar 2 färska timjankvistar
God kväll. Idag har det varit en lugn dag. Vi har spelat spel, tvättat och bäddat rent (i hopp om att alla löss är borta – hittade inga fler) och varit ute på tomten och lekt och även planterat om tomatplantorna (blev inte av sist då vi behövde nya krukor) och satt ner de sista fröna i landet
När middagen var uppäten, disken inplockad i diskmaskinen och köket återställt var det bara för mig att dressa om och åter åka in till stan, för ett yoga-pass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.