300 g
vegofärs (Vi använde anammas 1 kg påse, det funkar också med Vegmes eller Hälsans köks vegofärs. INTE anammas glutenfria eller någon färdig tacokryddad variant…)
2 dl
ströbröd
3 msk
potatismjöl
1 stor
gul lök – finhackad
3 klyftor
vitlök – finhackade
1/3 rödbeta
– finriven, inkl. saften från den
1 msk
bbq sås – Sweet baby ray, hickory and brown sugar
2 msk
rökt paprikapulver
2 msk
ljus sojasås
1,5 msk
brynt lökfond
2 msk
rapsolja
Svartpeppar
200 g
majonnäs (vi använder Vegmes äggfria majonnäs)
Att släppa storstadsfokuset, men fortfarande servera hållbar, smart och jävligt god mat till ALLA runt om i hela Sverige är SKITVIKTIGT om vi ska göra verklighet av ambitionen att göra det lätt att göra rätt och göra maten människor älskar bättre
JävligtGottgörmånadensburgarepåBastardBurgers – Recept. Jag ville skapa en burgare utifrån den här fantastiska råvaran och samtidigt göra något lite udda och roligt
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Klassiskt recept på rulltårta med sylt – gör så här. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
JävligtGottgörmånadensburgarepåBastardBurgers – Recept. Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om JävligtGott, tar del av vår veckomeny (som bara finns i nyhetsbrevet
Så här gör du. Det är bara fyra dagar kvar till julafton och vi bjuder på ett recept på knäck, ett väldigt populärt julgodis som jag tyvärr inte är ett fan av, men min sambo tvingar mig att blogga om det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.