Jävligt Gott gör månadens burgare på Bastard Burgers – Recept!
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g vegofärs (Vi använde anammas 1 kg påse, det funkar också med Vegmes eller Hälsans köks vegofärs. INTE anammas glutenfria eller någon färdig tacokryddad variant…)
  • 2 dl ströbröd
  • 3 msk potatismjöl
  • 1 stor gul lök – finhackad
  • 3 klyftor vitlök – finhackade
  • 1/3 rödbeta – finriven, inkl. saften från den
  • 1 msk bbq sås – Sweet baby ray, hickory and brown sugar
  • 2 msk rökt paprikapulver
  • 2 msk ljus sojasås
  • 1,5 msk brynt lökfond
  • 2 msk rapsolja
  • Svartpeppar
  • 200 g majonnäs (vi använder Vegmes äggfria majonnäs)
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 tsk ljus sojasås
  • 1 tsk french mustard
  • 100 g soltorkade tomater i olivolja
  • 2 msk olivolja från burken
  • 1,5 klyftor vitlök
  • chiliflakes
  • 1 tsk ljus sojasås
  • 2 gula lökar, tunt skivade
  • 1 tsk ljus sojasås
  • 1 tsk socker
  • svartpeppar
  • 2-3 msk god öl
  • 1 msk rapsolja
  • 6 veganska burgarbröd (typ Brooklyn Bröd)
  • 6 blad crispsallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.