I helgen så bjöd vi några vänner på sushilunch. Till sushin gjorde alla sin egen blandning av soyasås, wasabi och ingefära, det är bra om varje gäst har sin egen skål att blanda i efter smak
Lägg en sushimatta på bänken. Bred ut ett cm-tjockt lager med ris men lämna en 2 cm bred kant längst upp så rullen kan förslutas. Kolhydrater (g) 21,9 300 g Sushiris
Dessutom är det lätt med lite fantasi att få till god vegetarisk och vegansk sushi Det jag tycker är roligast, smidigast och godast är att göra är de traditionella Maki-rullarna med sjögräs runt
Och om du tar dig igenom hela det här inlägget så finns det en tävling på slutet där du kan vinna en massa sushi-produkter så att du också kan göra det själv
Sushin som maträtt har fått ett rejält uppsving i Sverige under de senaste åren och allt fler sushi-ställen slår upp portarna lite här och var, på gott och ont
För några veckor sen köpte vi ett sushi-kit i mataffären och nu var det dags att testa det. Vi gjorde både rullar och laxsushi eftersom jag tycker bäst om rullarna och min man tycker bäst om laxsushi
Igår gjorde jag något jag aldrigt lyckats med tidigare - jag gjorde sushi. Placera ditt tillbehör mitt på riset - som kan vara smala strängar av lax, långa gurkstavar, avokadostrimlor, krabbkött eller annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.