Köttfärsbiffar smaksatta med bl. a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Lång gräddningstid ger underbart söta tomater. Ingr. mängden av ingr är upp till var och en. stora tomater av bästa sorten (man kan även använda körsbärstomater, men förkorta då gräddningstideni ugn)
Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar. Detta kan nog vara den godaste vegetariska maträtten jag någonsin själv har tillagat
Smula jästen i en bunke. Tillsätt vatten, olivolja, honung och salt och rör om tills jästen löst sig. Knåda ihoptill en smidig deg, gärna med degkrokarna på en elvisp
Goda vegetariskarisbollar som är väldigt enkla att göra och som alltidblirväldigt uppskattade. Bollarna passar även utmärkt att ha som tillbehörtill en fisk eller kycklingrätt
Ingredienser. Biffar. smör att steka i. Tillservering. Hackad basilika, oliver, rödlök. Instruktioner. Strimla soltorkade tomater och skär ner mozzarellan imindrebitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.