Krydda med salt och peppar, och blanda väl. Koka upp krossade tomater tillsammans med pressad vitlök. Strimla salaminoch skär mozzarellan i mindre bitar
Italienska små drömsnacks. Medans jag är och lapar sol på Mallis så tänkte jag underhålla er med världens enklaste tilltugg, små munsbitar medmozarella, parmaskinka och basilika, en tugga och vis så är man i Italien
Här är recept på Helstekt fläskfilé fylld medsalami, parmesan, basilika ochitalienska kryddor. italienska kryddor (blandning av torkad röd paprika, rosmarin, torkad rödlök, salvia och oregano)
Får jag då lov att rekommendera en medsalami, pesto ochmozarella. (Fyll andra halvan med valfri fyllning eller dubblera mängden ovan och täck hela långpannan)
Massor med smak och barnen mumsade i sig dessa precis som om dom vore vanliga köttbullar. Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar
Blanda detta med riset, smaka upp med salt och peppar. I samarbeta med Vegomat gjorde vi dessa risbollar vegansk genom att byta ut mozzarellan mot en sojsbaserad ”mozzarella”
Krydda med salt och peppar. De här biffarna är både enkla att laga och otroligt goda. Låt såsen koka upp och lägg därefter i biffarna och låt de puttra med i ytterliggare några minuter
Smaka av och blanda i tomat samt salami, vänd runt och toppa med hyvlad parmesan samt några varv med svartpeppar kvarnen och avsluta med några droppar olivolja
Jag har tänkt göra kycklingrullader en lång tid nu. Vill man kan man ju köpa deras färdigskurna men jag använde stora filéer och skar de riktigt tunnt själv
Förutom vår standard quiche lorraine, som Axel prompt ska ha, så bjöds det också på en paj fylld med brieost, salamioch tomater hämtat från bloggen Matplatsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.