Skala ochskivapotatisoch morot. Strö över persiljavidserveringen. Skala och hacka lök ochvitlök. 14 st potatis. 11 st vitlöksklyfta. 11 tsk kinesisk soja. 12 msk hackad persilja. 1300 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 4 st potatis 1 st morot 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 dl vatten 1 msk kalvfond salt peppar 1 tsk kinesisk soja 2 msk hackad persiljaFräs färsen smuligi en gryta med smör. 1Lägg ner allt i grytan ochtillsätt, vatten, fond, salt, peppar och soja. Låt koka i 15–20 minutertillspotatisen är mjuk
Skölj, ansa ochskiva purjolöken. Skiva kasslern. Rör då och då. Hetta upp smöret i en stekpanna och fräs purjolök och spenat blankt ochsmidigt utan att det får färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.