Italienska färsbiffar med ugnsbakade jordärtskockor
Norrmejerier.se
Norrmejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 2 skivor vitt bröd
  • 1 dl Norrmejerier Mjölk
  • 1 ägg
  • 1 msk fänkålsfrö
  • 300 g fläskfärs
  • 300 g nötfärs
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • finrivet skal av ½ tvättad citron
  • 2 tsk chiliflakes
  • salt och nymalen svartpeppar
  • Norrmejerier Smör till stekning
  • 1 kg jordärtskockor
  • 2 dl Norrmejerier Crème
  • Fraiche Vitlök
  • 2 dl Norrmejerier Mjölk
  • 100 g Västerbottensost®, riven
  • 3 ägg
  • 75 g ruccola
  • 1 stjälk blekselleri
  • 6 små tomater, gärna olika färger

Beskrivning

Kommentarer

  • manuela-2

     - 

    Smakrika biffar (lite mkt chili för barnen). Gjorde jordärtskocks”frittatan” med färdigskalad frysd skivad jordärtskockor - se till att de är genomkokta (blev al dente när jag följde receptet)

  • manuela-2

     - 

    Lite torrt också, gott med italiensk sallad med balsamico och olivolja. Annars vitlökssås

Logga in eller Registrera för att kommentera.