Förutom att jag frös in äpplen så gräddade jag också en vegetariskauberginegratäng igår. Om du vill göra en ännu enklare variant av den här auberginegratängen går det bra att helt sonika varva färdigkokt tomatsås med färdigriven ost och grillade aubergineskivor i en form och grädda direkt
Den här pajen är så god så man får önskemål om att göra den till födelsedagar och typ varje helg. Tillsammans med en god sallad och vitlöksvinägrette så vill man inte ha så mycket mer
Idag bjuder jag på en italiensk vegogratäng. Hursomhelst den vegetariska smakrika gratängen är baserad på zucchini och aubergine och har ett krämigt täcke av yoghurt och färskriven parmesan
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det vill jag visa med denna superenkla – och så goda – vegetariska vardagsrätt som tar ca 15 minuter från start tills det är klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.