Idag fortsätter jag på temat enkelt, billigt och gott med denna krämiga tomatsoppamedpasta. Till dagens tomatsoppa valde jag att servera enkla småfrallor (se här)
Lägg i den kokta pastan och smaksätt med basilika, cayennepeppar och ev. Servera med ett nybakat bröd. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen
4 2 frysta vitlöksbaguetter (à 175 g) 2 gula lökar 2 vitlöksklyftor 2 msk olivolja 1 förp pastasås (tomat och basilika, à 690 g) 8 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde ca 150 g spaghetti salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Se till att koka pastan al dente, på äktitalienskt vis. När såsen är varm och pastan är kokt rör du snabbt i riven parmesan och kryddar med peppar och ev
Så med ett nytt förvaltningsföretag så firar vi min kommande pension med lite snabblagad pasta. Men…När den trevliga killen ifråga vill att man ska logga in med sin e-legitimation alldeles omedelbart för att flytta över sina pengar så anar jag ugglor i mossen och ber (utan att blinka) vederbörande att dra lite åt helvete
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.