Mixa soppan slät med en stavmixer, rör om och håll varmt. Den här årstiden är för mig en tid av rykande varma grytor och soppor av allehanda slag, som tinar mitt inre med inte bara värme utan också gudomligt koncentrerade dofter & smaker
Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd. Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar
Varva bröd med krämen. 1körsbärstomaterSkiva soltorkade tomater, salami och ruccola och blanda ihop med crème fraîche. 1Bre det översta lagret med färskost. 1Garnera med mozzarella, parmaskinka, basilika, oliver, körsbärstomater
Otroligt gott bröd, mjukt och luftigt inuti med en hård skorpa. Blanda ihop alla ingredienser tills ni får en jämn degklump och lägg i en skål täckt med hushållsfolie i kylskåpet, låt jäsa i cirka 10 timmar. Låt degen vila i en skål i 1,5 timme täckt med hushållsfolie. Skär tre skåror i limporna och låt vila täckt med en duk tills ugnen når 220 °C
Recept Mandel och citronbotten med färska bär och italiensk maräng. Som avslutning så gjorde jag en dessert som jag haft i tankarna länge – något med färska bär och italiensk maräng
Smaka av med salt och peppar. Krydda med salt, peppar och basilika. Låt det koka på svag värme ca 15-20 minuter tills potatisen är knappt mjuk. Låt soppan puttra ca 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.