Att den kallas italiensk, är för färgerna, rött, vitt och grönt (tomaterna, kycklingköttet och spenaten) att man sedan äter den med pasta gör ju att det blir hur italienskt som helst
Till potatissalladen, finhacka rödlök samt tärna potatis. Smaka av med salt och peppar. Lägg i en bunke tillsammans med rädisor, rödlök och sockerärtor
Lägg över "locket" och fäst med tandpetare. Gör under tiden kycklingen. Krydda med salt och vitpeppar. Bryn kycklingfiléerna runt om i smör tills de känns klara
Dessutom passar denna kycklingen perfekt in på veckans LCHF-tema, men vill man så kan man så klart servera den med exempelvis ris eller varför inte klyftpotatis
Blanda ihop alla ingredienser med en stavmixer. Stek i lite kokosolja i en het stekpanna (bred ut smeten med en sked så den blir tunn, eller vicka på stekpannan fram och tillbaka)
Krydda den med dina favoritkryddor, fyll den med färska örter, lök och citron, stoppa lite extra smör under skinnet så får du det kripspigt och sen på grillgallret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.