Italiensk salami med peppar, Körsbärstomater och Brieost…. Pajen serverades till en blandsallad med balsamicodressing samt en röra på creme fraiche och örter
Varva grönsakshack, tomater (spara lite till garnering), ost och pesto i pajskalet. En god paj där man kan hoppa över parmaskinkan för ett vegetariskt alternativ
Italienskpajmed bl. färsk spenat och pestoPajdeg. Lägg den avrunna spenaten i pajskalet. I natt vaknade jag vid ett-tiden och då hade jag redan hunnit drömma två mardrömmar att jag blir jagad och inte hinner fram i tid dit jag ska för jag måste ta omvägar hela tiden för att bli av med förföljarna
Improviserade medpajdegen så det kunde har gått hur som helst men den blev perfekt. Tryck ut degen med händerna i en form, även upp på kanterna, och nagga degen med en gaffel
Den här pajen är så god så man får önskemål om att göra den till födelsedagar och typ varje helg. Tillsammans med en god sallad och vitlöksvinägrette så vill man inte ha så mycket mer
Glutenfri vegetarisk pajmed svamp och pesto. Tryck ut degen i en pajform och nagga med en gaffel. Som jag visade förut så bjöd jag bland annat på en matpaj på min födelsedagsmiddag som blev mycket uppskattad av mina kompisar
Den italienska var dock första gången och den blev god, väldigt enkel att göra med. Hacka löken och klipp basilika, tomat och skinka och blanda ihop med löken
Fördela den fint med en gaffel eller slev. Pestosås. Servera kycklinglasagnen tillsammans med sallad. Vispa ihop pesto, creme fraiche, vatten, salt och peppar
Fyllningen består av salt kola, chokladtryffel och Italiensk maräng. En ljuvlig pajmed extra allt. Pajen har jag gjort på en cookie botten istället för pajdeg
Bred pesto på brödskivorna. 2 mackor 1 kycklingfilé4 vitt surdegsbröd2 msk pesto1 fpk mozzarella 1/2 burk grillad paprika 1/2 basilikarucola10 körsbärstomaterolivoljasalt och svartpepparGör så här. Toppa 2 skivor med skivad kyckling mozzarella, paprika och basilika. Stek mackorna på låg värme i olja i en stekpanna cirka 10 minuter tills osten smälter Servera med en sallad på rucola och tomat. 2 msk pesto
Skulle någon ha något emot spenat så kan du byta ut den mot ruccola, tänk då bara på att lägga ner den direkt i pajskalet och inte fräsa på den som du ska göra med spenaten
och ja den var supergod med sina italienska smaker. Pajmed smak av Italien. Jag garnerade med lufttorkad skinka, men man kan ju även lägga på lite hackad tomat och feta också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.