I mitt jobb som hemkunskapslärare kommer jag hela tiden i kontakt med olika allergier, intoleranser och matregler så lite erfarenhet har jag ju så klart av anpassad kost men det är en annan sak så här i vardagen
Fortsätt med andra deghalvan. Smula jästen i en bunke och häll över lite av mjölkblandningen i så att jästen löses upp, häll i resten av mjölken, kardemumman, saltet och sockret
Fyllningen består av salt kola, chokladtryffel ochItaliensk maräng. Italiensk maräng. Vispa bara upp marängen samna dag den ska serveras och dekorera pajenmed marängen
Tillsätt ost och smör, och mixa ihop till en "boll" - ungefär som när man gör pajdeg. Förresten måste jag bara påminna om mina jättegoda gluten- och mjölkfria pepparkakor som jag bakade förra året
När vi gidte oss för en massa år sedan - då kunde han knappt tänka sig att brygga kaffe-men något hände och idag har han helt (nästan) kört ut mig ur köket, även om jag försöker återta reviret öite försiktigt med att ha vardagsmiddagen klar då han kommer hem
För ett tag sen fyllde vår son år och jag bjöd på lite italienskt. Vi hade pastasallad med pesto, tomat-och mozzarellasallad, parmaskinka, salami, pizzabullar och denna paj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.