Servera gärna med prosciutto eller någon annan italiensk lufttorkad skinka. Blanda snabbt samman ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare
Blev överlycklig när jag smakade den här pajen som jag gjorde på mors dag. Improviserade med pajdegen så det kunde har gått hur som helst men den blev perfekt
Italiensk salami med peppar, Körsbärstomater och Brieost…. Denna paj kom till när vi stod och gnuggade geniknölarna och tittade in i kylskåpet på utbudet av rester
Den här pajen är så god så man får önskemål om att göra den till födelsedagar och typ varje helg. Tillsammans med en god sallad och vitlöksvinägrette så vill man inte ha så mycket mer
1. Blanda ihop ingredienserna till degen och tryck ut i en pajform. Förgrädda i 125°C i 10 minuter. 2. Vispa ihop ägg och matlagningsyoghurt med pressad vitlök, sambal oelek och kryddor
Förutom denna italienska paj så gjorde jag en morotspaj som jag ofta gör. Den italienska var dock första gången och den blev god, väldigt enkel att göra med
Hoppas att alla har haft en fin Valborgshelg. Jag trodde ju det var vår och bjöd på en vårlig nässelsoppa, men som genom ett trollslag förbyttes den härliga vårvärmen mot isiga vindar och snöglopp, och igår täcktes de utkånkade trädgårdsmöblerna av ett tjockt lager snö
Italiensk tomatpaj. Okej, här kommer ett schysst paj-recept. Vego och fri från gluten och laktos. Den känns fräsch och rätt somrig med en touch av Italien
Relaterade Italiensk paj. Hade dukat upp med massor av god fredagsmat för att ladda inför sjunde och direktavgörande matchen till SHL mellan Modo-Leksand
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.