Det här är en rejäl sats som räcker till många hungriga, och som jag delade med mig av till familjens sjuklingar som inte riktigt orkade med att laga mat
Idag började jag dagen med att steka en omelett till frukost. Till en omelett behöver du. Jag serverade den öppen med en fyllning av tomat, salami, salladslök ochruccola
Omelettmedparmesanoch basilika. Vad gillar du att fylla din omelettmed. Värm smör eller olja i en stekpanna och häll ner omelettsmeten i ett jämnt lager
låt bli att röra på omeletten de första minuterna, när den börjar få lite form så prova skaka lite försiktigt på stekpannan och se till så den inte fastnat i pannan
Blanda ihop ingredienserna till såsen och smaka av, servera den sedan till omeletten. Låt omeletten ligga i pannan tills den är så torr som du vill ha den på ovansidan
Fördela hälften av ruccolanochparmesanosten ovanpå. Det går bra att byta ut spenaten mot andra gröna bladgrönsaker, exempelvis ruccola, mangold eller finstrimlad grönkål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.