tjock, krämig och med intensiv chokladsmak som kommer från riktig choklad. Trots det har jag fina barndomsminnen från sportlov med mycket snö och många timmar skidåkning i de sörmländska skogarna
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
The post Italiensk Varm Choklad appeared first on Sofia von Porat. En krämig, tjock och dekadent varm choklad typisk för norra Italien och även Slovenien (smakade på en först en kall och grå morgon i en liten
et toppade han cheesecaken med en italiensk maräng. Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörkachoklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Inlägget Mörkchokladcheesecakemed havssalt & italiensk maräng dök först upp på Hannas Bageri. Tillsätt lite mer smör om du tycker att blandningen är lite för torr att jobba med
Bakade idag dessa härligt chokladiga småkakor medmörk- och vitchoklad. Kakorna uppskattas av både stora och små och de blir extra fina när du doppar dem i smält vit choklad och dekorerar med strössel
Tillsätt smält choklad och vispa tills allt blandats väl, gör samma sak med kakao blandningen. Vispa i äggen (+ äggulan), mjölk, olja, och vatten i den stora skålen med alla torra ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.