Italiensk marinerad fläskfilé :)
Ryskadockor
Ryskadockor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 fläskfiléer
  • smör till stekning
  • 3-4 vitlöksklyftor
  • 1 paket fetaost (jag köper alltid den riktiga som gjord på getmjölk)
  • 8-10 soltorkade tomater (använd aldrig de soltorkade tomater som ligger i solrosoljan! Bättre med torkade på påsen eller som ligger i vatten! Solrosoljan i de burkarna är ofta av dåligt kvalitet och överhuvudtaget är inte bra då den kan få igång inflammatoriska processer i kroppen!). Tänk bara på att Du måste blötlägga de torra soltorkade tomater (om Du köper dessa bara i en påse) innan Du ska tillsätta de i marinad!
  • 1, 5 dl olovolja
  • 1 dl balsamvinäger (välj sådan utan tillsatt socker, Du kan också beställa vinäger från LCHFbutiken
  • 1 msk hackad chili (fryst från Findus)
  • 3. Strimla de eventuellt blötlagda soltorkade tomater

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.