Italiensk lantsoppa med salsiccia
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 palsternacka
  • 15 brysselkål
  • 1100 g italiensk lantkorv, till exempel salsiccia med 78 % kötthalt
  • 130 g okokt pasta på röda linser
  • 150 g kidneybönor
  • 13 dl lantbuljong
  • 150 g bladspenat
  • 1 persilja
  • 1 salt
  • 1 svartpepparTvätta och borsta palsternackan och dela den i mindre bitar.
  • 1 Dela brysselkålen i halvor och skär korven i mindre bitar.
  • 1 Lägg palsternacka, brysselkål, korv och pasta i buljongen. Koka upp och sjud på svag värme tills grönsakerna är mjuka och pastan är klar.
  • 1 Tillsätt bönorna och ge soppan ett sista uppkok.
  • 1 Smaka av med salt och peppar.
  • 1 Fodra en soppskål med bladspenat och häll över soppan. Toppa med hackad persilja.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.