Italiensk kycklinggryta med parmesanpolenta
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g färska körsbärstomater (ev.konserverade pomodorini)
  • 400 g kycklinglårfiléer
  • salt
  • svartpeppar
  • 0,5 dl olivolja
  • 1 rödlök, hackad
  • 1 klyfta vitlök, hackad
  • 1 liten peperoncino (chilifrukt), finsmulad
  • 1-2 dl rött vin
  • 5 sardellfiléer inlagda i olja
  • 2 msk kapris
  • 1-2 dl basilika
  • 7,5 dl vatten
  • 0,5 tsk salt
  • 1,75 dl snabbpolentagryn
  • 1 dl persilja, finhackad
  • 1-1,5 dl parmesanost, färskriven
  • 3 msk olivolja
  • 1 krm svartpeppar
  • persilja, till garnering
  • pecorinoost, färskriven, till garnering
  • Kycklinggryta500 g färska körsbärstomater (ev.konserverade pomodorini) 400 g kycklinglårfiléer salt svartpeppar 0,5 dl olivolja 1 rödlök, hackad 1 klyfta vitlök, hackad 1 liten peperoncino (chilifrukt), finsmulad 1-2 dl rött vin 5 sardellfiléer inlagda i olja 2 msk kapris 1-2 dl basilika
  • Polenta7,5 dl vatten 0,5 tsk salt 1,75 dl snabbpolentagryn 1 dl persilja, finhackad 1-1,5 dl parmesanost, färskriven 3 msk olivolja 1 krm svartpeppar salt persilja, till garnering pecorinoost, färskriven, till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.