Italiensk klassiker passar fintfint på buffébordet
Matmammans Julblogg
Matmammans Julblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg kalvstek
  • 10 svart- eller vitpepparkorn
  • 3 lagerblad 1 gul lök
  • 1 morot 1/2 dl färsk salvia (bladen)
  • 3 msk kalv- eller hönsfond
  • 2 dl vitt vin, gärna italienskt
  • vatten
  • 2 tsk salt
  • 2 msk kapris
  • 4 äggulor svartpeppar
  • 1 msk pressad citron
  • 1/2 dl olivolja
  • 5-6 sardellfiléer 1/2 kokspad (från kalvköttet)
  • 300 g tonfisk i olja
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.