Efter min vinresa till Toscana så testade jag ett par riktigt bra PastaCarbonaraoch även om jag inte har samma recept så kom jag hyfsat nära med det här receptet
salt och nymalen svartpeppar. 3 medelstora ägg. Hemlagad pasta5 dl durumvetemjöl 3 medelstora ägg 2 msk vatten 2 msk olivolja 2 krm salt. Pastasås300 g färsk svamp (kantareller eller karljoansvamp) 1 gul lök smör till stekning 5 dl vispgrädde 100 g parmesanost salt och nymalen svartpeppar
Vispa ihop ägg med några msk av det kokta pastavattnetoch häll ner i pastan under omrörning - tillsätt ev lite mer av det kokta pastavattnet tills önskad konsistens
Blanda pastanmed fräset och såsen. extremt svårt att äta (soja)korv med bröd. Personligen har jag väldigt svårt för köttefterapningar då jag psykiskt upplever dem som kött, har t
Häll av pastan när den är färdigkokt och häll den i stekpannan med köttet och löken. Knäck äggen i en bunke, blanda med grädde, parmesanost, en pressad vitlöksklyfta en nypa salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.