Låt fläskfiléerna ligga framme i rumstemperatur en stund innan tillagning. Linda in de heta filéerna i ugnsfolie och låt dem svalna under tiden du rör ihop dressingen (fläskfilén lagas färdigt i folien och blir mycket mör och saftig)
Tryck till fyllningen och rulla ihop fläskfilén. 600 g fläskfilé. Sätt ugnen på 175 grader. Snitta filén längs med (men inte helt igenom) och banka ut den med en köttklubba
Putsa fläskfilén och skär den i 4 lika stora bitar. Stek fläskfilén mitt i ugnen ca 30 minuter. Lägg 1 fläskfilérulle ovanpå varje och strö några oliver runtom. 600 g fläskfilé
Italienska täcket. Skär fläskfilén i cm-tjocka skivor. Fina färger i formenFläskfilé, soltorkade tomater, basilika, mozzarella och sås är på väg in i ugnen
Tryck till fyllningen och rulla ihop fläskfilén. Ingredienser (4 portioner)600 g fläskfilé8 soltorkade tomater i olja½ dl färsk basilika100 g skivad parmaskinka125 g mozzarellaost1 msk olivolja1 tsk salt1 krm nymald svartpepparTillagning. 600 g fläskfilé
Italiensk potatiskaka2,5 paket bacon5 st bakpotatisar, stora 1 msk maizena 200 gram parmesanost 2 msk basilika, färsk, finstrimlad 0,5 msk persilja0,5 msk dragon1 tsk timjan salt och pepparGör så här. )Fläskfilén förstekte vi i stekpanna, fyllde med lite vitlök och stoppade sedan in i ugnen (150 grader) tills temperaturen på köttet var 60 grader
Putsa fläskfilén och skär den i 4 lika stora bitar. Stek fläskfilén mitt i ugnen, ca 30 minuter. Lägg 1 fläskfilérulle ovanpå varje och strö några oliver runtom. 600 g fläskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.