Italiensk chokladtårta med svarta bönor
Zeta
Zeta
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 3 1 röster

Kommentarer

  • manuela-2

     - 

    Använde 19cm formen, blir väldigt kladdig på 20min (GOTT!). Se till att havregryn och bönor är ordentligt mixade (körde gryn i lilla mixern, bönor med stavmixer). Kyl inte mascarponen då blir den hård och svår att bre. Supergod på en gång när den är lite ljummen. Supersvår att dela då den smular sönder. Ful men god-tårta. Säkert gott med jordgubbar till. Med rostad kokos på toppen blir det lite chokladbollsstuk.

  • manuela-2

     - 

    Godast ljummen - tog ca 45 min att svalna nog på galler

  • manuela-2

     - 

    250g bönor avrunnen vikt

  • Visa 1 fler kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.