Italiensk örtpanerad torsk & kall vitlökssås
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 port
  • 2 tsk oregano
  • 2 tsk timjan
  • 2 tsk basilika
  • 1 tsk flingsalt
  • 4 krm vitpeppar
  • 1¾ dl ströbröd
  • 2 st ägg
  • 6 bitar torskfilé
  • olja/smör till stekning
  • 3 dl crème fraiche
  • 2-3 vitlöksklyftor salt
  • peppar
  • 2 tsk oregano
  • 2 tsk timjan
  • 2 tsk basilika
  • 1 tsk flingsalt
  • 4 krm vitpeppar
  • 1¾ dl ströbröd (10 SP)
  • 2 st ägg
  • 6 bitar torskfilé
  • olja/smör till stekning (lägg till SP för det du använder)
  • 3 dl Larsa äkta grekisk yoghurt 0%
  • 2-3 vitlöksklyftor salt
  • peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.