Idag vill jag tipsa er om en enkel tapas som passar bra att ha på bufféebordet. Detta är mitt bidrag till månadens gröna som har tomat som tema och månadens värd är Ulrica som bloggar här
Mal lammköttet. Blanda med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Gör stekprovet. Stek en liten del av färsen, smaka av och tillsätt eventuellt mer kryddor
My Italian. 21 februari 2018 @ 21. 37. Denna rätt brukar jag göra då och då i olika varianter. Idag gjorde jag den med kronärtskocka och avocado som huvudingredienser
Butternut pumpa fylld med en krämig fyllning på ricotta och parmesan är en god middag. Äts med fördel med en god sallad vid sidan om eller med vegetariska biffar
Strimla de soltorkade tomaterna och skär mozzarellan i fyra skivor. Grilla quornburgare ca 3 min/sida. Montera burgarna med ruccola i botten på brödet, sedan burgare, mozzarella och toppa med soltorkade tomater samt eventuellt nymalen svartpeppar
Stuffed mushrooms are good and this time I filled them with chèvre. Fyllda svampar är gott och den här gången hade jag champinjoner som jag fyllde med chèvre De här passar bra till buffé, som förrätt eller att ta med på picnick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.