And I’ve come up withtwo simple and healthy vegetarian meals to start off the new year. As so much in my life evolves around food, it is such a treat for me to leave the kitchen and all the dishes and just eat what somebody else cooked for a few days
Skär av stjälken och lägg i mixern, häll i någon deciliter vatten och purea chilin. Lägg den torkade chilin i hett vatten och koka dem tills de är mjuka, dra av från varmen och låt dem rinna av
Stöt saffranet tillsammans med lite av sockret i en mortel. Dela i två lika stora delar. Smula ned jästen i en degskål, slå över lite av den ljumma degvätskan och rör tills jästen lösts upp
Peel and top & tail the carrot, then slice very thinly. Blitz the rest of the ingredients together for 30 seconds or so, until you have a thick marinade. Place the carrot and marinade into a dish, mix together so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot strips side-by-side on cookie sheet (line itwith parchment or a silicone mat if it’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25 minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be
You can also throw everything in the crockpot and set it on low or high with the top off. I have kept this going for a few hours, adding additional water when needed
Vår "värsta" incident igår var dock bara ett litet bord med en kruka på som åkte i backen. Nu kommer äntligen receptet på desserten som var mitt bidrag till nyårsfesten vi var bjudna på
Jag tänkte att jag skulle experimentera fram ett lite annorlunda sätt att göra pajdeg på än den gamla vanliga smulvarianten, och resultatet blev alltså över förväntan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.