Blanda alla ingredienser till kryddrubben i en liten skål och ställ åt sidan. Häll i vitlök, olivolja, rosmarin, timjan, citronsaft och chilipeppar ner i ölen
Att använda en dansk ölburk är inget tvång, men Maibritt var fullt övertygad och lyckades övertyga alla oss andra också att det blir "meged, meged bedre
Det hela började med att jag (som så många gånger förr) fick ett omättligt sug efter choklad och att jag i samma veva hittade en mapp med bilder på datorn som kommit bort
Crazy to think of, yet, I didn’t want to post it on the blog since I didn’t take proper pictures. Although, the recipe has been requested, so, here it comes
Hacka den vita chokladen i mindre bitar. Italiensk maräng. Vispa samtidigt äggvitor fluffiga i en skål. När sockerlagen är 121 grader, häll ner den i äggvitorna i en tunn stråle under konstant vispning på full effekt. 75 g Valio Eila® laktosfritt smör. 50 g vit choklad. 4 äggvitor. 75 g Valio Eila® laktosfritt smör. 50 g vit choklad. 4 äggvitor
För det var tex kärlek vid första ögonkastet när jag träffade min man (även om han kanske inte förstod det direkt), första gången jag höll i min hund, första gången jag smakade polkagrisar, första gången jag kladdade ihop en kaka som liten, första gången jag gjorde en layer cake och första gången jag höll i en bok från Baked Bakery
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.