Servera isterbanden och stuvningen med fransk senap och inlagda rödbetor. Förr har jag alltid gjort dillstuvadpotatis, men det var även gott med gräslök
Medanpotatisen blir klar i gräddblandningen steker du isterbanden. Skåra isterbanden i mitten och stek dom i smör, först med skinnsidan neråt och sedan på köttsidan
Jag hade egentligen tänkt att jag skulle göra isterbandmedstuvadpotatis men glömde att koka potatis i förväg och när jag ändå skulle råstuva så varför inte göra skånskpotatis
Vad gäller isterbanden så ska de ju dessutom här i detta länet serveras tillsammans meddillstuvadpotatis, det är nog nästan matlag på det i denna regionen
4 750 g kokt, kall potatis (750 g motsvarar 8-10 st) 4 dl mjölk (3 %) 2 msk vetemjöl 1/2 msk smör eller margarin 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.