Vad gäller isterbanden så ska de ju dessutom här i detta länet serveras tillsammans meddillstuvadpotatis, det är nog nästan matlag på det i denna regionen
En variant på en svensk klassiker där jag har såsen bredvid så att man själv kan bestämma mängden, potatisen bakar jag i ugnen med lite lök ochisterbanden som ger potatisen lite härlig smak
Medanpotatisen blir klar i gräddblandningen steker du isterbanden. Skåra isterbanden i mitten och stek dom i smör, först med skinnsidan neråt och sedan på köttsidan
Idag fortsätter vi lite på dilltemat och stuvar några King Edward potatisar som serveras med grillade isterband, dom blir bara godare när skinnet spricker lite
Hur gott är inte en vällagad en portion isterbandmeddillstuvadpotatis. Receptet är enkelt och skulle man ha överbliven redan kokt potatis går det ännu snabbare
Servera isterbandenmed stuvad potatis, skånsk senap och skivade inlagda rödbetor. Dela under tiden isterbanden på längden och stek i en panna på spisen
Jag köpte isterband för första gången i mitt liv och det åt vi till middag igår. Fyra portioner Fyra isterband 12-14 potatisar (beroende på storlek och aptit) 3 msk smör 2 msk mjöl 2 dl mjölk 1 dl grädde 4-5 msk dill salt, peppar Skala och. - Läs hela inlägget här 12-14 potatisar
Smaka av med salt och peppar, lägg i den varma, nykoktapotatisen, strö persiljan över och rör om. Servera med stuvad potatis, riven pepparrot och inlagda rödbetor
Dagens middag meddillstuvade rotsaker ochpotatismed kallrökt lax blev en kalasmiddag. En kalasmiddag så här mitt i veckan på potatisoch rotsaker som stuvats med smak av dill
Helst så vill man äta dem utan att tillreda för mycket men koktarödbetormed en god dijonsenapsvinegrette och mild nyskördad Bjärelök är fantastiskt gott
Här är ett recept för vardagskvällar där tiden är knapp och man vill hinna annat än laga mat hemma, här lägger man potatis, bacon, lök och tomat på en plåt och ställer i ugnen sedan sköter sig matlagningen själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.