Vad gäller isterbanden så ska de ju dessutom här i detta länet serveras tillsammans meddillstuvad potatis, det är nog nästan matlag på det i denna regionen
Servera isterbandenmed stuvad potatis, skånsk senap och skivade inlagda rödbetor. Dela under tiden isterbanden på längden och stek i en panna på spisen
Jag köpte isterband för första gången i mitt liv och det åt vi till middag igår. Fyra portioner Fyra isterband 12-14 potatisar (beroende på storlek och aptit) 3 msk smör 2 msk mjöl 2 dl mjölk 1 dl grädde 4-5 msk dill salt, peppar Skala och
Dela isterbanden på längden, stek i lite smör på medelvärme. Smaka av med salt och peppar, lägg i den varma, nykokta potatisen, strö persiljan över och rör om
Koka potatisen med skal, låt dem svalna. Servera med inlagda rödbetor. Snitta isterbanden och stek dem på lagom värme ca 12 minuter. 4 st småländska isterband
Snitta isterbanden och stek dem på lagom värme några minuter. Koka potatisen med skal, låt dem svalna. Tillsätt dillen och smaka av med salt och peppar
Hur gott är inte en vällagad en portion isterbandmeddillstuvad potatis. Att laga detta tar knappt 45 minuter från att du bestämmer dig tills det står på bordet
Förr har jag alltid gjort dillstuvad potatis, men det var även gott med gräslök. Servera isterbanden och stuvningen med fransk senap och inlagda rödbetor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.