Kvargbollar medmangoochkokos. Mixa mangonoch blanda i kvargen och havregrynen, krydda med kardemumma och stevia, låt gärna stå ett tag så grynen sväller lite
Toppa gärna med lite extra kokosflakes. Häll alla ingredienser i en blender tillsammans med lite is. Mixa drycken slät och häll upp på flaskor eller glas
Tärna 1 pkt 400 g vit fisk och lägg i snor ugnsform tillsammans med ca 5 små tärnade potatisar. Blanda och häll över 3 dl krossade tomater, 1,5 dl cocosmjölk, gurkmeja, currypasta och 2 msk mango pickles. 1,5 dl cocosmjölk, gurkmeja, currypasta och. 2 msk mango pickles
Den här pannacottan med smak av mangoochkokos fredagsmyste maken och jag med förra fredagen, så inget kan väl passa bättre än att bidra med receptet till Söta Sakers månadsutmaning som är just Fredag
Smaka av och ha eventuellt i mer vätska till önskad konsistens. Valfri mjölk till önskad konsistens. Om blomkålen är så mjuk att du kan mosa/vispa med elvisp den så skulle jag rekommendera att göra det
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokosoch chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Smörj en spring-form med antingen kokosolja eller smör och ”bröa” med mandelmjöl eller kokosflingor. Placera äggvitorna i en stor bunke tillsammans med hälften av agaven och vispa tills de är styva men inte “torra”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.