Istanbulsallad med rostade valnötter, granatäppelsirap och surkål
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port 1 stor butternut squash, ca 800 g 1 dl belugalinser, rensade
  • 3 dl surkål
  • 1 dl rostade valnötter
  • 50 g färsk dill, avsköljd och grovt hackad
  • 75 g färsk bladpersilja, avsköljd och grovt hackad
  • 50 g ruccola, avsköljd och grovt hackad
  • 50 g milda salladsblad, ex. rödbetsblast, spenat, manchésallad, avsköljd
  • 100 g fetaost
  •  
  • Dressing
  • ½ dl extra virgin olivolja
  • 1 msk granatäppelsirap
  • 2 msk färskpressad citronjuice
  • ½ tsk flingsalt
  • ½ tsk honung
  • ¼ tsk dillfrön

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.