Men tillbaka till kaffet då - det blev en islatte också, eftersom det var varmt och soligt idag. Och jag har ju slutat amma för ett tag sedan och får äta mjölkprodukter igen, därför är det även en skopa glass i den här islatten
Hasselnötmjölk passar heeeelt perfekt i islatte, man får den goda nötiga smaken från hassel och där finns även en sötma i mjölken som gör att man inte behöver söta drycken – tycker åtminstone jag som ogillar de där alldeles übersöta kaffedrinkarna man får på café
2 dl vatten 4 dl risvinäger 6 dl strösocker 2 tsk grovt salt 500 g laxfilé ca 1 dl majsstärkelse ca 6 dl neutral matolja, tex solrosolja eller rapsolja (inte kallpressad) 1 silverlök, stor
Bestämde mig för att göra en egen islatte imorse och den blev verkligen supergod. Att jag inte tänkt på att göra det här innan, det är ju jättegott nu på sommaren då det är så himla varmt
Spröda irakiska kakor med smak av kardemumma. Till mina shakar lama har jag följt ett vanligt recept på klassiska drömmar men tillsatt kardemumma och mandel
Det finns inga exakta recept på något förutom den otroligt goda dressingen som min killkompis slängde ihop och som är en imitation utav den välkända amerikanska hamburgerkedjan Shake Shack
Här hörni, ska ni få ett recept på något jag skapade igårkväll, en grön islatte. Idén kom från alla caféer i stan som serverar islatte vilket är något som jag tycker är jättegott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.