Vad är bättre en het sommardag än en iskallGazpacho. Frisk, törstsläckande, smakrik och iiisig. Även perfekt som en förrätt och blir bara godare av att stå i kylen under natten
IngredienserPortioner. 4 8 dl kall grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 stor gurka 1 kruka dill 360 g räkor i lake 2 dl matyoghurt 2 msk olivolja salt och peppar 1 citron Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Innan du börjar, tänk på att detta är en soppa som ska serveras iskall. Vid just det här tillfälletfick jag ett receptkort från Sara med hennes favoritrecept på Gazpacho
Strö över persilja eller paprikatärningar och bjud soppan iskall. Kärna ur den sköljda paprikan. Kör den med tomater och gräslök i en mixer eller matberedare, eller finhacka för hand
Soppa på sommaren är kanske inte det första som slår en när man botaniseraridiskarna på matbutiken men en iskallGazpacho med lite bett i är faktisktriktigt gott, mättande och läskande på en och samma gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.