I lemon curd-varianten blandade jag smeten med lemon curd och färskpressad citron. Lemon curd och Nutella var smakerna och jag tycker de blev riktigt goda båda två
) Mat och dryck gick i italienskt tema, så även dessa cupcakes som jag hade med mej till kaffet. De ljusa (med flerfärgade ränder på formarna) fick jag inspiration ifrån när jag såg ett recept på en italiensk kaka med mandelmassa, citron, ricotta och bittermandel
vilken "kärlekslycka" att stifta bekantskap med havtornsbären. Lät två intensiva och kraftfulla smaker samsas i chokladbitarna nedan, och det visade sig bli ett ljuvt möte
Honungsmarinerade päron med ädelost och valnötter. Fler recept av Saras Smaker hittar du här. Lägg salladsblad i botten, sedan några päronklyftor, smula över ädelosten och toppa med valnötterna och avsluta med att ringla över lite honungsdressing
Riktigt inspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kring beteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt lite nya spännande projekt i framtiden
Varför inte världens enklaste LCHF-dessert med färska jordgubbar och en vaniljkräm. Eller en läcker marängbakelse med krispigt innehåll och en len smörkräm utanpå
Jag fullkomligt älskar snittar, att göra snittar och inte minst att äta lite för många snittar…Dessa goda och fräscha laxsnittar med citronkräm är förövrigt extra svåra att hålla sig ifrån
Jag gjorde en liten "minibuffé" som bestod av ugnsrostade potatisar, kycklingfilé med tomatdressing och en superfräsch pestokryddad blandad sallad som bestod av bland annat kronärtskockor
Eller kör endast med grönsaker. I mina rullar brukar jag lägga risnudlar och räkor med en marinad på soja, risvinsvinäger, sesamolja, ingefära, chili, vitlök och sesamfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.