Spritsa ut tryffeln till små toppar i små ischokladformar. Koka upp vispgrädde och smör i en kastrull. Tillsätt muscovadosocker, mörk rom och kaffepulver
Ingredienser Portioner. 4 1/2 dl crème fraiche 1 dl majonnäs 1/2 dl bostongurka 1/2 dl chilisås salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Igår rörde jag ihop julens första ischoklad, men absolut inte sista. De små daimbitara i chokladen sjunker ju till botten när chokladen smält så fiska upp dom först och fördela i ischokladformarna och fördela sen den smälta chokladen över
Hacka chokladen fint och smält tillsammans med kokosfettet över ett vattenbad. Rör i lakritsgranulat. Fyll en liten kanna för att lättare fylla små aluminiumformar och låt chokladen stelna
Traditionellt brukar ischoklad innehålla kokosfett. Den här ischokladen är däremot gjord på smör. Grovhacka dem och strö dem över ischokladen när du precis hällt upp dem i metallformarna
Här följer ett vanligt recept på ischoklad. Jag har valt att göra både vit ischoklad och vanlig, dvs. Låt ischokladen sedan stelna kallt i ett par timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.