Blanda med olivolja, salt och peppar. Till denna rätt serverar man självklart en härlig sallad med säsongens grönsaker som man marinerar i olivolja och kryddor efter egen smak
Jag fyller dem med köttfärs men det går förstås bra med annat gott också. Om det är någon gång som Peter får ett sånt där härligt lyckligt leende är när jag lagar köttfärspiroger
Gräddas i 150 grader / 2 timmar 7 dl Vetemjöl special med fullkorn. Blanda samman alla ingredienserna. Häll upp i pappersklädda formar ( 2 st sockerkaksformar)
Nästa man att ”grillas” vid intervjuserien är ingen mindre än Johan Drevhage. Jag tycker mycket om att lyssna på bra musik samt att umgås med folk som vågar vara sig själva
Då var det fredag igen och då nalkas det en ny intervju i BBQ intervjuserien. Han fixade och trixade med enris och grejer för att det där lilla extra skulle smaka
Det har mest varit manliga intervjuoffer men denna gången har vi en kvinna som skall grillas. Du har en förkärlek till bacon har vi som är medlemmar i BBQ Lovers forumet på Facebook sett
Lördag igen och då skall det publiceras en ny intervju i bbq intervjuserie. Det finns en viss njutning i att laga mat med händerna men oxå äta den med bara händerna
Inte vilken pizza som helst utan Peters calzone med skinka, bacon och gräddost. Akilles eller Killes-Killes som Samuel har döpt om honom skall med, huga säger jag
Dags för en ny intervju, Jens Sjödin är huvudrollsinnehavare idag. Han hade ingen aning om vem jag var men jag fick hänga med honom, Mikael Nilsson och Ove Feeser på ett event
Övriga medlemmar är Daniel Belmonte Felix, Peter Jakobsen och min fru Maria Susa. Vi kör på medintervjuerna, här kommer en rykande färsk med Patrik Rhedin, vem är då Patrik
Olja eller smöra en bunke och lägg i degen med den släta sidan uppåt och en bakduk över. Det är Peter som är i farten och har äntligen lyckats att få till det riktigt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.